TALENTn Tehetségfórum

A tehetséget támogatni, segíteni kell! Jelentős részben ezen a segítségen és az ösztönzésen múlik, hogy az adott tudás- és képességtartalomban kiemelkedő teljesítményre képes fiatalok tehetsége kibontakozhat-e, hasznosulhat-e? A TALENTn kezdeményezés olyan fórum, amelyen a tehetségek találkozásával gondolataik, lehetőségeik - reményeink szerint - nem egyszerűen összeadódnak, hanem megsokszorozódnak, hatványokra emelkednek. Ezt fejezi ki a rendezvény elnevezése.


TALENTn a fiatal tehetségek pódiuma

A második alkalommal megrendezésre kerülő TALENTn Tehetségfórum izgalmas fiatal tehetségek bemutatkozásának színtere. A cél, az értéket teremtő gondolat megszületése és közvetítése a hallgatóság felé. Sokféle háttérrel rendelkeznek és sokféle témáról szólnak majd, hiszen van közöttük kutatóorvos, jazz zenész, cukrász, pszichológus, paratriatlonista és informatikus.

TALENTn értő és érdeklődő hallgatóság

A TALENTn Tehetségfórum budapesti eseményére több száz korosztálytárs érkezik az ország minden részéből, valamint számos tehetséggondozással foglalkozó elismert szakembert várunk az oktatási és a versenyszférából.


TALENTn az egyetemi városokba megy!

A fiatal tehetségek egy-egy leginkább inspiráló, gondolatébresztő előadását, valamint mentorokkal, szakmai beszélgetésekkel novemberben több egyetemi városba, Debrecenbe, Szegedre, Pécsre, Győrbe és Dunaújvárosba is elvisszük, azzal a céllal, hogy minél több fiatalt szólítsunk meg az országban.

Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://2015.talentn.hu/talentn
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.